+358400779436 - info@ollihuhtala.com

    

Internations järjestää muutaman kerran kuussa avointa verkostoitumista Helsingissä. Sosiaalisena henkilönä säntään säännöllisesti näihin tapahtumiin, koska ihmiset ja tapahtumakuvaus antavat minulle intohimoa valokuvaukseen. Internations -tapahtumat ajoittuvat usein torstaille tai perjantaille alkaen klo 18 ja virallinen osuus päättyy n. kello 22. Kenelle nämä tapahtumat ovat sitten tarkoitettu?

Internations on expat-verkosto, joka toimii melkein jokaisessa maassa ja useammassa kaupungissa (paitsi tietysti pienessä Suomessa kaikki kiva tuntuu pakkautuvan Helsinkiin). Tapahtumiin osallistuu pääosin Suomeen työn takia muuttaneita henkilöitä, mutta myös paljon paikallista väkeä on löytänyt paikalle – hienoa nähdä myös suomalaisia verkostoitumassa avoimesti! 🙂 Tapahtumissa on siis mahdollista tutustua kaiken kansallisiin ihmisiin, mikä sinänsä tarjoaa mahtavan tilaisuuden kohdata muita kulttuureita, keskustella mielenkiintoisten henkilöiden kanssa ja rikastaa omaa kulttuuritietämystä. Tapahtumiin voi tulla aveccina, mutta kannattaa käydä rekisteröitymässä osoitteessa http://www.internations.org niin voit säästää muutaman euron aina osallistumismaksuissa (alkaen 4€ albatross-jäsenyydellä, ilman jäsenyyttä 12-15€). Hintaan sisältyy yksi hanajuoma ja vaihteleva ruokabuffet (tämän kerran salaatit ja hot wingsit olivat herkullisia). Tämänkertainen eventti järjestettiin O’learys Bakersissa Mannerheimintiellä. Kyseisessä ravintolassa on hyvät puitteet pieniin ja isoihin tapahtumiin. Urheilua voi seurata joka suunnasta, koska jokaisella seinällä on telkkari. Menu tarjoaa ok burgerimätöt (en vielä ole löytänyt Kujabistron voittanutta) ja paljon muita rasvaisia vaihtoehtoja. Nähdään siis seuraavassa tapahtumassa! Ohessa vielä ottamani kuvakollaasi, enjoy:

 

Olli Huhtala on Helsingistä kotoisin oleva tapahtumakuvaaja. Kaikki oikeudet pidätetään. Ota yhteyttä yhteistyöhön tai keikkaan liittyen.

Hakusanat: Valokuvaus, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tapahtumakuvaus, hääkuvaus, digitaalikuvaus, party photography helsinki, event photography helsinki, canon photography, professional photography, bilekuvaus, bileet, verkostoituminen, verkostoitujat