+358400779436 - info@ollihuhtala.com

    

Social Networking Club on Helsingissä toimiva tapahtumia järjestävä organisaatio. Tapahtumia järjestetään yleensä kerran kuukaudessa ja tarkoituksena on saada suomalaiset ulos kodeistaan taistelemaan tylsyyttä vastaan. Tapahtumissa on avointa verkostoitumista, eli kaikki ovat tervetulleita oli haussa sitten business tai pleasure! Tykkään käydä tapahtumissa napsimassa kuvia, tutustumassa uusiin ihmisiin ja heittämässä yläfemmoja vanhoille tuttaville. Tapahtumat ovat aika-ajoin haastavissa kuvausolosuhteissa, etenkin pimeät tilat tuovat lisähaastetta kohteiden valaisemiseen. Tällä kertaa tapahtuma järkättiin suht uudessa ja vielä toistaiseksi tuntemattomassa lokaatiossa nimeltä Pacific 7. Pacific 7 on baarin ja ravintolan välimuoto, sieltä löytyy hyvät puitteet myös live-bändille hienon esiintymislavan vuoksi. Kyseinen baari on erikoistunut rommeihin (hola cuba libre!!) sekä herkullisiin salaatteihin ja burgereihin. Kaikki Helsingin seudulla (ja miksei kauempaakin) ovat tervetulleita liittymään SNC:n tapahtumiin. Helpoiten nämä verkostoitumistapahtumat löydät Social Networking Clubin Facebook sivuilta. Jos olet kiinnostunut co-hostaamaan näitä tapahtumia niin sekin onnistuu, sillä tapahtumiin osallistuu yleensä 150+ henkilöä! Piipahdin helmikuun 2017 tapahtumassa sosialisoimassa ja napsimassa muutamia kuvia. Teemana oli ”International Black N’ Red Soiree”. Ohessa kuvat, nautinnollista selailua 🙂 : 

 

Olli Huhtala on Helsingistä kotoisin oleva tapahtumakuvaaja. Kaikki oikeudet pidätetään. Ota yhteyttä yhteistyöhön tai keikkaan liittyen.

 

Hakusanat: Valokuvaus, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tapahtumakuvaus, hääkuvaus, digitaalikuvaus, social networking club, party photography helsinki, event photography helsinki, canon photography, professional photography