+358400779436 - info@ollihuhtala.com

    

Osallistuin Internationsin järjestämään Crazy Hat Partyyn, eli hattu päähän ja menoksi. Tapahtuma oli niin viihdyttävä, että kuvaaja unohti hattunsa juhlimaan! Kaippa se tuolta Ramblalta kohta kotia ilmestyy.

nternations järjestää muutaman kerran kuussa avointa verkostoitumista Barcelonassa. Sosiaalisena henkilönä säntään säännöllisesti näihin tapahtumiin, koska ihmiset ja tapahtumakuvaus antavat minulle intohimoa valokuvaukseen. Internations -tapahtumat ajoittuvat vaihteleville viikonpäiville alkaen klo 18 ja virallinen osuus päättyy n. kello 23. Tällä kertaa juhlat järjestettiin Renessanssi Hotellissa viihdyttävässä Barcelonassa. Kenelle nämä tapahtumat ovat sitten tarkoitettu?

Internations on expat-verkosto, joka toimii melkein jokaisessa maassa ja useammassa kaupungissa. Tapahtumiin osallistuu pääosin Barcelonaan työn takia muuttaneita henkilöitä, mutta myös paljon paikallista väkeä on löytänyt paikalle! 🙂 Tapahtumissa on siis mahdollista tutustua kaiken kansallisiin ihmisiin, mikä sinänsä tarjoaa mahtavan tilaisuuden kohdata muita kulttuureita, keskustella mielenkiintoisten henkilöiden kanssa ja rikastaa omaa kulttuuritietämystä. Tapahtumiin voi tulla aveccina, mutta kannattaa käydä rekisteröitymässä osoitteessa http://www.internations.org niin voit säästää muutaman euron aina osallistumismaksuissa. Nähdään siis seuraavassa tapahtumassa! Ohessa vielä ottamani kuvakollaasi, enjoy:

Olli Huhtala on Helsingistä kotoisin oleva tapahtumakuvaaja. Kaikki oikeudet pidätetään. Ota yhteyttä yhteistyöhön tai keikkaan liittyen.

 

HAKUSANAT: VALOKUVAUS, HELSINKI, ESPOO, VANTAA, BARCELONA, ESPAÑA, TAPAHTUMAKUVAUS, HÄÄKUVAUS, DIGITAALIKUVAUS, SUOMI100, PARTY PHOTOGRAPHY HELSINKI, EVENT PHOTOGRAPHY HELSINKI, CANON PHOTOGRAPHY, PROFESSIONAL PHOTOGRAPHY PHOTOGRAFIA

#ollihuhtalaphotography