+358400779436 - info@ollihuhtala.com

    

Osallistuin Internationsin järjestämään ulkoilmaelokuvatapahtumaan, eli popparit paistumaan, kamerat lataukseen ja menoksi! Tapahtuma oli niin viihdyttävä, että kuvaaja unohti koko elokuvan!

Internations järjestää muutaman kerran kuussa avointa verkostoitumista Barcelonassa. Sosiaalisena henkilönä säntään säännöllisesti näihin tapahtumiin, koska ihmiset ja tapahtumakuvaus antavat minulle intohimoa valokuvaukseen. Isommat tapahtumat ajoittuvat usein viikonlopuille kun taas pienemmät verkostointitapahtumat osuvat enemmän arkipäiville.Tällä kertaa juhlat järjestettiin Fairmont Rey Juan Carlos I viihdyttävässä Barcelonassa. Kenelle nämä tapahtumat ovat sitten tarkoitettu?

Internations on expat-verkosto, joka toimii melkein jokaisessa maassa ja useammassa kaupungissa. Tapahtumiin osallistuu pääosin Barcelonaan työn takia muuttaneita henkilöitä, mutta myös paljon paikallista väkeä on löytänyt paikalle! 🙂 Tapahtumissa on siis mahdollista tutustua kaiken kansallisiin ihmisiin, mikä sinänsä tarjoaa mahtavan tilaisuuden kohdata muita kulttuureita, keskustella mielenkiintoisten henkilöiden kanssa ja rikastaa omaa kulttuuritietämystä. Tapahtumiin voi tulla aveccina, mutta kannattaa käydä rekisteröitymässä osoitteessa http://www.internations.org niin voit säästää muutaman euron aina osallistumismaksuissa. Nähdään siis seuraavassa tapahtumassa! Ohessa vielä ottamani kuvakollaasi, enjoy (ainiin ja jos satut tarvitsemaan ammattikuvaajaa Barcelonassa niin  ota yhteyttä ja käy seuraamassa kuulumiset Facebookissa taikka Instagramissa):

 

Hakusanat: Valokuvaus, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tapahtumakuvaus, hääkuvaus, digitaalikuvaus, commercial photography, party photography helsinki, event photography helsinki, canon photography, professional photography, barcelona event photographer, barcelona wedding photographer, professional portraits barcelona, real estate photography barcelona, barcelona photographer Olli Huhtala, barcelona fotografo eventos & bodas, fotografo freelance barcelona, fotografo profesional